Ambassadeurs

Frits Roelofs

Met trots stel ik de eerste ambassadeur van Bron voor Onderwijs aan u voor: dhr. Frits Roelofs. Hij werkt momenteel bij de HAN als beleidsmedewerker Aansluiting, Studievoortgang en PLG en velen kennen hem ook uit zijn tijd als afdelingsleider van het Gym+ op het Arentheem College in Arnhem. Daarnaast is hij verbonden aan School’s Cool en is hij bestuurslid van Stichitng Havisten Competent. En dit is maar een deel van zijn volle bestaan. Met zijn ervaring, ideeën en bevlogenheid is hij een fantastische ambassadeur van Bron voor Onderwijs!

Dominique Majoor

We zijn blij met Dominique Majoor als ambassadeur voor Bron voor Onderwijs. Zij is op dit moment directeur van de PABO bij Avans Hogeschool en was tot voorkort interim directeur Onderwijs en Bedrijfsvoering op de Radboud Docenten Academie en neemt zitting in de adviescommissie cohortonderzoek PROO (NWO). Naast haar overige functies kennen velen haar als voormalig directeur van het Canisius College in Nijmegen.

Maarten van de Louw

Leraren en andere onderwijsprofessionals verbinden in Arnhem en omgeving wordt door Maarten’s bijdrage enorm versterkt. Maarten van de Louw is momenteel rector van het Olympus college in Arnhem en voorzitter van de Quadraamscholen Arnhem Zuid en Elst. In de Stichting Quadraam, een stichting van 13 scholen voortgezet onderwijs in Arnhem e.o., heeft Maarten de portefeuille duurzaamheid, internationalisering en globalisering.

Judith Klaassen, Barbara van Gessel

Dit zijn Barbara van Gessel en Judith Klaassen. Zij werken als leerkracht groep 8 op de Bernulphusschool in Oosterbeek. Twee leerkrachten die open staan in hun vak, houden van ontwikkeling en nieuwsgierig zijn naar alles wat onderwijsvernieuwing brengt. Met alles wat op basisschoolleerkrachten afkomt, is verbinden met collega's buiten het primair onderwijs om, heel waardevol.