FAQ


Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden via het contactformulier van deze site of een mail sturen naar info@bronvooronderwijs.nl. Je kunt ook altijd bellen met 06 22 44 95 60.

Een een mailtje naar frits.roelofs@gmail.com, info@hardopkijken.nl of ronald.schepers@gmail.com of gini@ligna.nu is ook prima.

Graag tot ziens!

Zijn er kosten aan het netwerk en de bijeenkomsten verbonden?

Ja.

Persoonlijk lidmaatschap kost € 75,= exclusief 21% btw per jaar.

Je kunt dit ook met jouw leidinggevende(n) bespreken en kijken of je deze kosten via jouw werkgever kan verrekenen.

Wie betaalt het lidmaatschap?

Idealiter zou de schoolorganisatie waar jij werkt het lidmaatschap voor haar rekening nemen. Daar zul je dan actie op moeten ondernemen. En ook jij kan het bedrag per jaar betalen. Uit de eigen portemonnee of via een declaratie bij jouw werkgever.

Wat levert het op?

Een plek om jouw passie voor onderwijs te delen met mensen zoals jij maar dan van een andere werkplek. Om samen te bespreken wat jij nodig hebt. Om jouw werk te versterken. En ook: Wat jij wilt dat het oplevert!

En ook: Contacten met andere mensen uit het onderwijsveld, het uitwisselen van ervaringen, een lokaal netwerk, kennis en inspiratie. Inzichten uit andere onderwijsinstellingen. Ontmoetingen met collega’s van scholen in jouw werkomgeving. Meer zicht op leerlingen en jongeren. Verrassende inzichten. Herkenning en erkenning. Ideeën die je niet zocht en kunt waarderen. Vernieuwing. Vertrouwen, bevestiging. Kennis over je vak. Energieke collega’s. Plezier. Verschillende bijeenkomsten, verschillende opbrengsten. En ook: "Voor mij gaat het juist om netwerken en aansluiten en samenwerken en samen verantwoordelijkheid voelen en pakken voor de ontwikkeling van jonge generaties en zodoende de verkniptheid van het Nederlandse onderwijssysteem tegen gaan en de potentie van de jeugd maximaal ruimte geven. De Bron voor Onderwijs is immers de menselijke potentie."